Şubat ayı okumalarım #2020





İklimler - Andre Maurois; Kitap siparişi verdiğimde tedarik sürecini en uzun süren kitap buydu. Tedariği bu kadar uzun süren bir kitapta neler var diye merak ettim ve geçen ay ilk olarak bu kitabı okumak istedim. Fakat beklediğini bulamadım. Tam bir aşk romanı. Bir adamın yaptığı iki evliliği konu alıyor. Acaba ilk evliliğinde mi daha mutluydu yoksa ikincisinde mi? Kitabın sonunda kararı okuyucuya bırakıyor. Karar sizin.

Korku - Stefan Zweig; Okumaya yeni başlayan yetişkinler için güzel bir kitap. Kısa ve okuması kolay bir kitap. Zengin bir kocaya sahip bir kadının, kocasını aldatma hikayesi. Ama kitabın ortalarında doğru, kitabın sonunu tahmin edebiliyorsunuz.

Utanç - J. M. Coetzee; Eğlenceli başlayıp trajik biten bir kitap. Yaptığı işten memnun olmayan bir öğretim üyesinin başından geçenleri anlatıyor. Üniversitede öğrencisiyle yaşadığı ilişki sonrası üniversiteden atılması ve olayların bambaşka yerlere gelmesiyle devam ediyor kitap. Olay Güney Afrika'da geçiyor. Arka kapakta ırkçılık bahsedilmiş ama kitabın genelinde fazla üzerinde durulmamış bu konuda.


Sosyal medya adreslerim 

Sosyal medya Adreslerimin tamamı için; https://about.me/lolmaz

Yorum Gönder

0 Yorumlar