Evde kalanlar için izlenebilecek birkaç Netflix dizisi



İnsanlar çoğu dışarıda olsada, corona virüs nedeniyle evde kalan insanlar için bir kaç dizi önerisi yapacağım. Popüler diziler önermek yerine biraz daha kıyıda köşede kalmış, alternatif diziler paylaşacağım.


The Good Place

Tam bir loser olan Eleanor'un öldükten sonra yanlışlıkla "iyi yere" yani cennete gönderilmesiyle hikaye başlıyor. Eleanor aslında normal hayatında hiçbir şeye sahip olamamış ama tüm dünya insanlarına ön yargıyla bakan biri. Eleanor karşısındaki insanı ezen, küçümseyen, dalga geçen bir kişilik. Dizinin ilk sezonunda  Eleanor'un "iyi yere" yanlışlıkla nasıl gittiğini ve iyi yere alışma sürecini izliyoruz. İkinci sezonda ise dizi bambaşka yerlere gidiyor. Kafa dağıtmalık soft komedi arıyorsanız bu diziyi izleyebilirsiniz



Ödüller: 
Hugo En iyi kısa bizim dramatik sunum ödülü(2018)
TCA En iyi komedi dizisi (2018)


Medical Police

Brazilyadan yayılan bir virüs ile mücadele eden yarı doktor yarı polis iki karakterin yer aldığı bir dizi
Absürt komedi arıyorsanız izleyebilirsiniz. Dizide Macera filmlerindeki klişeler tiye alınıyor. Dizinin bölümleri ortalama 20 dakika, vakit geçirmek için mini bir dizi arıyorsanız izleyebilirsiniz 



Magic for Humans

İlizyonist Justin Willman'ın insanları şaşırtacak onlarca numarayı kahkaha atarak izleyeceksiniz. Yaptığı numaralar biraz insan ilişkileriyle, birazda insan psikolojileri ile ilgili. Kimi zaman çocuklara numaralar yapıyor, kimi zaman çiftleri birbirine düşürüyor. İkinci sezonu yakın zamanda yayınlanan belgesel tarzında mini reality showu izleyebilirsiniz.



Living with youself

Son önereceğim dizi ise Living with youself, Hayatında çalkantılı zamanlar yaşayan Miles, bir tedavi sürecine dahil oluyor ve kendi kötü davranışlarından arınmış bir klonu ortaya çıkıyor. Dizide Miles'ın klonuyla olan mücadelesi anlatılıyor. Aslında dizide anlatılmak istenense farklı, dizi bunu izleyiciye bırakıyor.  Bölümler ortalama 25 dakika. 


Yorum Gönder

0 Yorumlar