Didier Farkı...



Böyle bir top oynama şekli yok. Rakip takım 10 kişi, golü atmışsın ama golü attıktan sonra mahkum oynuyorsun. 
Böyle büyük takım olunmaz. son dakikalarda bildiğin çirkeflik yaptık, dan dun oynadık, maçı bitirmeye oynadık. Kazara bir gol yeseydik sorumlusu kim olacaktı? Drogba gol atınca sevinmedim zaten gol olduktan sonra çok rezil bir oyun izledik golden sonra Fenerbahçe tek kaleye çevirdi oyunu kalede Muslera olmasa uzatmalarda kupayı verebilirdik. Uzatmalarda çok net 3 pozisyona girdi Fenerbahçe ve bunun 2'sini Muslera çıkarttı. Attığı golün üstüne yatma işini bir zamanlar Lucescu yapıyordu, bir gol atıp üzerine yatmaya çalışıyordu. Ben böyle bir takım izlemek istemiyorum şahsen, takım tamamen dengesiz oyun oynuyor. 

Golden önce ve golden sonra olarak iki takım izledik. Golden önce tam bir hücum futbolu sağlı sollu ataklar ve tabiki Fenerbahçe balı. Eger birazda bizim şansımız olsaydı ilk 20 - 25 dakikada maçı 3-0 yapabilirdik ne yazık ki 90 dakikayı 0 - 0 bitirdik. Uzatmalarda ise baskımız devam etti, zaten Fenerbahçe de maçın penaltılara gitmesini isityordu fazla Galatasarayın üzerine gelmiyordu. Ersun Yanal ise tarihi bir hata yapıp baroniyi çıkarınca orta saha tamamen Galatasarayın hakimiyetine geçti. Sonunda Drogbaya adam gibi bir top geldi ve topu yere çaktı ve gol oldu.

Golden sonra ise; Fenerbahçe pabucun pahalı olduğunu anladı ve yüklenmeye başladı. Takım 10 kişi olmasına rağmen yüksek toplarla ve Galatasaray'ın yardımıyla uzatların son 20 dakikası hakim oldu. Mert'in kalesinde devleştiğini sanan herkes asıl dev kedinin hangi kalede olduğunu anladı. Muslera dünyaları kurtardı, Mert gibi üzerine gelen topları değil, sağa sola giden tüm topları çıkarttı. 

Selçuk, Hamit, Abramad rezillik abidesiydi. Hamit'in bence artık bu takımda yeri yok, çok istikrarsız bir oyuncu zaten kardeşinin de nerede olduğu belli değil, Mou o yüzden bu adamı elinde tutmayıp gönderdi Mesut gibi çıkacak sandı ama gerçek öyle değildi

Selçuk gördüğüm en kötü oyunu oynadı ne bir pas ne bir şut istediği gibi olmadı sanki oynamak istemiyor gibiydi. sneijder takıma acayip ısınmış gördüm, tüm paslar yerinde ve takımı rahatlatacak şekildeydi. Drogba ise uzatmalarda çok yoruldu çıkması lazımdı ama oyunda tuttular. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar