Aktif Forum Yöneticileri

Her ne kadarda buraya yazsak, diğer yazdığımız şikayet öneri konuları gibi bu konuda dikkate alınmayacak. Forumda zilyon tane konu açılsa bile ya forumda aktif olan yöneticiler konuya hakim olmadıkları için karışmıyorlar yada kafa patlatmak istemediklerinden konularla ilgilenmiyorlar. O zamandan şikayet konusu açmanın yada mesaj yollu bildirimde bulunmnanın bir anlamı kalmıyor. İlgilenilse bile kapalı kapılar ardında oluyor bu işler. ve daha sonra uyelere ulaştırılıyor. (Nerde şeffaflık?)

Ciddi ve Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre düzenlenen kurallar bile açıklamazsız izahsız bir şekilde üyelere uyulması için diretiliyor.

Yöneticiler kendi çıkarları doğrultusunda kurallar hazırlamaktadır. Yöneticiler aynı zamanda kendi menfii çıkarları ugruna konuları kitleme ve mesaj silme gibi, normal uyelerin ve forumun düzenini bozacak haraketlerde bulunmaktadırlar. Ve yine kendilerine verilen yetkileri kullanarak bunları örtpas etmektedirler.

Forum yönetiminin bir standartı yoktur ve kontrol edilemez bir hal almıştır. Biz üyeler olarak her bölüme, o bölümle ilgili o branşta eğitim almış yada o branşla iş gören yöneticiler istiyoruz. Forum artık büyük kitlelere hitap eden bir forum olmaktan çıkıp , kalitesiz arkadas forumuna dönmüştür. Bunun asıl sebebi de Yanlış yönetici seçimlerinden kaynaklanmaktadır.

Ayrıyetten bu yönetici seçimleri nasıl olmaktadır, bir yönetici seçilirken üst düzey yöneticiler nelere dikkat eder. bunlarda merak konusudur.

Bu kadar aktif bir kullanıcı olan bir boardın şeffaf olmasında fayda var (tabi bu benim düşüncem)
Hoş olmayan konular, şikayet konuları, ciddi konular açıldığı an itibariyle halledilmelidir.
Üyeler cevapsız birakılmamalıdır.
Yönetici seçilen kullanıcılar kendilerine hakim insanlardan seçilmelidir
ve bir an önce şu yönetim kadrosunda bir revisyona gidilmelidir. Gerekirse Yaş sınırı konulmalıdır.

-Alıntı-

Yorum Gönder

0 Yorumlar