Biraz daha abartırmısınız

"Alex dedikleri şu sıralarda Brezilya'nın en popüler adamlarından biri. Geçen yıl Real Madrid'in transfer listesinin en başındaydı. Canının çektiği futbolcuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, Manchester'ın elinden Beckham'ı kapan Real Madrid bu Alex'i alamadı. Şu anda da hem Real, hem de başka pek çok ‘‘bol paralı'' takım Alex'in peşinde. Ancak onlar da alamıyorlar. Bu yüzden Alex'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık. Fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası. Yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor."


Altaylı yazmış. e peki neden geldi alex fenerbahçeye ? o zaman ben yazayım size
Alex neden başka üst düzey bir lige gitsin ki, mesela İnglitere liginde oynadığını varsayalım, düşünsene sürekli göz önündesin sürekli iyi oynamak kendini geliştirmek zorundasın ve orda Steven Gerrard, Frank Lampard, robinhoo gibi adamlar var seninde bu adamlarla boy ölçüşmen lazım. Bir kötü oyunda yedektesin ve karşılaştığın takımlarda bizim burdaki anadolu takımlar gibi değil. Tamam belki burda aldığın paradan biraz daha fazla kazanabilirsin, ama parayı heryerde kazanırsın.

Ama Türkiye liginde böyle bir şey söz konusu yok , Karşılaştığın takımlar Gaziantepspor, Antalyaspori Konyaspor gibi vasat altı takımlar, e alexte bu takımlara karşı show yapabilecek kadar futbol oynuyor, e parasını tıkır tıkır alıyor, isterse oynuyor isterse oynamıyor, dediğim o dur ki , Alex herhangi üst Düzey bir ligte OY-NA-YA-MAZ, oynatmazlar . Alex kötü oyuncu demiyorum ama olağanüstü bir oyuncuda değil bunu kabul etmek lazım
Burdan Tüm Türk Spor medyasına sesleniyorum: Şu adamı biraz daha abartırmısınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar